4 måsten i resväskan på cityresan

Det är en härlig känsla att ha en skön weekendresa att se fram emot; att få komma ifrån vardagen och se något nytt. För en riktigt lyckad resa behöver du dock packa rätt.

1# Parfym

Att åka iväg på en cityresa känns alltid lyxigt. Då är det härligt att kunna göra sig riktigt snygg och fräsch med både sköna outfiter och parfym. Ta med både kläder och doft utifrån vad du ska göra. Dagtid ska du kanske gå runt i London, Paris eller New York, äta på restaurang, sitta på kafé och shoppa. Då passar en frisk doft. Ska du ut på kvällen är roligt att bära en mer energisk parfym. Ett riktigt skönt märke är Juicy Couture, som mest är kända för sina joggingset, men de säljer också skor, smycken och har en egen parfym. Gå in på Parfym och köp Juicy Couture som har många underbara dofter att välja mellan.

2# Snygga och sköna skor

Det är många som åker till en större stad för att köpa skor. Men det är riktigt smart att ta med sig ett par snygga skor som också är bekväma. Det blir många steg per dag på en weekendresa. Då är det skönt att inte få skoskav eller att skorna klämmer. Sedan kan du naturligtvis passa på att shoppa nya skor på plats. Förbered resan med ett par skor som du redan använder, så slipper du blåser och andra problem.

3# Mindre handväska för kvällen

Om du planerar att gå ut och äta på restaurang eller gå ut och dansa, kan det vara riktigt smart att ta med en mindre handväska att använda på kvällen. Det är skönt att slippa bära med handväskan som du använder dagtid. Samtidigt har du en väska för att ta med mobil, nycklar, pengar, läppstift och annat som du kan behöva. Ett tips är att satsa på en svart väska som både passar på finare restauranger och avslappnad pubmiljö. Om du inte redan har en handväska kan det vara ett roligt shoppinginköp på din nästa weekendresa. Glöm inte att köpa en handväska med dragkedja och gärna också med en knapp. Då minskar du risken för att ficktjuvar är framme.

4# Powerbank

Även om det går att ladda mobilen på många kaféer är det ändå smart att ta med en powerbank när du är ute och går på stan. Särskilt om du filmar mycket. Om det är kallt och batteriet håller på att ta slut behöver du inte leta upp ett kafé eller gå tillbaka till hotellet. Du har alltid ström.