Så ger du bort en resa i alla hjärtans dag present

Ska du överraska en älskad med en resa i alla hjärtans dag present? Resor är alltid lika uppskattade gåvor. Det här beror inte bara på att resande är ett kittlande äventyr och en möjlighet till en paus i vardagen, utan även på att man får värdefull tid tillsammans. Om du funderar på att ge alla hjärtans dag present till flickvän som innebär en charter, weekend eller övernattning kan du få tips här nedanför.

Rekvisita inför överraskningsresan

Vid överraskningsresor till exempelvis en storstad eller sandstrand är hemlighetsmakeriet och rekvisitan viktiga element. Vare sig du behöver rekvisita i form av nallebjörnar, hjärtballonger eller chokladaskar hittar du detta i Partykungens utbud inför alla hjärtans dag. En rolig idé är att använda det inspelningsbara röda hjärtat hos Partykungen.se och att inleda firandet med en skattjakt som leder till hjärtat där du spelat in ett meddelande om överraskningen.

Hjälp med den hemliga resan

Vid längre resor kan du behöva dra i många trådar inför resan. Du kan behöva ansöka om din flickväns ledighet i smyg och dessutom behöva informera hennes familj och vänner om vad som väntar. Att ge en romantisk weekend i alla hjärtans dag present till flickvän kan vara enklare. En sådan romantisk resa kan nämligen göras till ett spahotell i närheten där ni bor. Då behöver du inte smygplanera lika mycket.