Res och hämta inspiration till takrenoveringen

Om du gillar att resa och samtidigt har ett tak i behov av renovering har du kommit till rätt plats. Varför inte slå två flugor i en smäll? Resor är ett fantastiskt sätt att hämta inspiration till inredning och renovering. Du kommer att samla massor med intryck från att uppleva kulturer och träffa nya människor som ger dig nya idéer. Dessa idéer kan du sedan förmedla till en professionell takentreprenör som kan allt om plåtslageri och takarbeten.

Anlita en erfaren takentreprenör

Efter att ha kommit hem från din storslagna resa är nästa steg att hitta en takentreprenör. En varm rekommendation är att anlita en professionell takentreprenör med många års erfarenhet inom branschen. Stockholms bästa takentreprenör är Norrmalms plåtslageri AB med 25 års erfarenhet och välutbildad personal. Du är i trygga händer när du anlitar en takentreprenör av denna kaliber och kan vara säker på att de förstår dina idéer. En exceptionell fördel med Norrmalms plåtslageri är deras 15 års garanti på renoveringar och 30 års garanti på material. Med modern teknik garanterar denna plåtslageriverkstad att arbetet utförs på 100 procent rätt sätt, alltid med kvalitet och service i första hand.

Du kan anlita Norrmalms plåtslageri för en mängd olika takarbeten. Deras utbud av tjänster består av följande:

  • Fasadarbeten
  • Takskottning
  • Takmålning
  • Takrenoveringar
  • Taksäkerhet
  • Terrassrenoveringar
  • Servicearbeten

Hela processen från första kontakten till slutbesiktning är enkel. Börja med att ta kontakt via deras webbplats och få en tid för ett möte där uppdrag och offert gås igenom. Sedan kommer en projektledare att inspektera taket i detalj för att kunna lägga grunden för en framgångsrik arbetsprocess. Du kan känna dig trygg med det faktum att det är samma projektledare som leder arbetet från början till slut. Under hela arbetsprocessen värdesätter Norrmalms plåtslageri kommunikation och synpunkter från kunden. Det fjärde och sista steget i arbetsprocessen när arbetet är klart är en slutbesiktning som görs tillsammans med kunden.