Romantiska bröllopsresor

När man är nygifta är det underbart och väl förunnat att åka på bröllopsresa! Efter ett bröllop med massor av planering och festande, är det skönt att kunna bara rå om varandra. En klassiker brukar vara att åka till en vacker och romantiskt plats.

Hyr smart förråd som nygifta innan resan

Som gifta bor man under samma tak och två personer kan ha en hel del materiella saker tillsammans. Har man också barn, kan det bli en hel del som man samlar på sig och man kanske inte får plats med allt man har. Det kan även vara så att man köper nya möbler och saker till hemmet och inte vill slänga de gamla föremålen. Innan man beger sig ut på en romantisk bröllopsresa, kan det vara skönt att hitta plats för det gamla och ta in det nya. Om man hyr ett smart förråd i västerhaninge, finns det gott om plats för möbler och föremål, samt att hemmet äntligen har plats för nya saker! När man hyr förrådet, går det att hyra både ett kallförråd eller ett varmförråd, samt med möjlighet till kort- eller långtidsuthyrning.

Underbara resmål för de nygifta

Oftast är det skönt att resa iväg långt bort en längre tid och kan vara svårt att bestämma sig vart man vill åka. Då passar det bra med förslag romantiska resmål för de nygifta som har både kultur och avkoppling. Åker man till Europa kan Paris i Frankrike och Ischia i Italien passa bra för de nykära. Ett mer annorlunda resmål som kan vara både romantisk och ge en magisk känsla och atmosfär är sagolika Island! Många städer i olika länder passar bra oavsett årstid och det handlar mest om planering, tid eller pengar.

Har man sparat ihop en hel del, kan det vara bra med smarta tips på lyxiga resmål för smekmånaden för att få en riktigt minnesvärd bröllopsresa! Platser som är unika och exklusiva är Sanctuary ´s Gorilla Forest Camp i Afrika, Huka Lodge, Lake Taupo i Nya Zeeland, eller så kan man kan bo på ett ekoparadis kallat Pikaia Lodge, Santa Cruz på Galápagosöarna. Ska man bo på vad som anses som världens vackraste plats är Bora Bora i Franska Polynesien ett drömresmål! Valet är fritt och viktigast är att man båda får en oförglömlig resa med vackra minnen.