Så får du råd med resan

Drömmer du om att surfa på Bali, tågluffa i Europa eller vandra inkaleden till Machu Picchu? Att resa kostar pengar, oavsett vilket resmål du vill åka till. Som tur är finns det många smidiga sätt att få ihop pengar till resan. Här hittar du de bästa tipsen.

Sälj gamla smycken och guld

Har du smycken eller guld som ligger och samlar damm hemma? Då bör du överväga att sälja dem via Diamantbrev för att få ihop mer pengar inför resan. Diamantbrev är en svensk tjänst som förändrat guldbranschen genom att erbjuda ett enkelt och säkert sätt att sälja guld, smycken och diamanter utan dolda avgifter. Du beställer ditt diamantbrev smidigt på deras hemsida och skickar sedan tillbaka ditt guld i det förbetalda returkuvertet. När guldet och diamanterna värderats får du ett sms och inom kort har du pengarna på ditt konto.

Fördelen med att sälja guld och diamanter är att det alltid finns en stor efterfrågan. Därmed kommer du alltid att få bra betalt för dina gamla smycken. Ju större diamant desto mer betalt får du, men även kvaliteten, färgen och slipningen spelar roll. När det gäller guld så varierar guldpriset varje dag. Om du har guld eller diamanter som du inte använder är det bättre att du säljer dem och gör något roligt med pengarna, exempelvis reser och upplever världen.