Bästa väskorna till resan

Att välja väska till resan kan vara svårt. Utöver väskan som du packar i kan du behöva packa ner en eller flera andra väskor. Vilken sorts väska som behövs beror framför allt på vilken typ av resa du ska iväg på. Här hittar du tips på de bästa väskorna till olika resor.

Shoppingvagn till familjeresan

En shoppingvagn, även kallad Dramataten väska är en mycket praktisk väska som alla barnfamiljer borde ta med sig på resan. Hos resväskor.se hittar du ett brett sortiment av slitstarka shoppingvagnar i olika färger. De är tillverkade av hög kvalitet och passar i alla väder, även i regn och rusk.

Den här typen av väska är framför allt användbar om du reser med barn på semester. Bland annat kan väskan användas för att packa allt ni behöver till stranden. Resväskor.se har nyligen utökat sortimentet med en premiumvagn som har kylfack, vilket är perfekt om ni vill ta med er lunch eller fika till stranden.

Den här väskan kan även användas när ni går och handlar mat och vill slippa släpa på tunga matvaror. Det är också ett miljövänligt alternativ eftersom ni inte behöver köpa några plastpåsar. Om ni köper kalla matvaror är det rekommenderat att välja en premiumvagn med kylfack. Dramatenväskan är mycket enkel att dra och det finns många modeller att välja på. Exempelvis kan du välja en modell som har ergonomiska handtag som gör det enkelt att lyfta den i trappor.

Kabinväska på affärsresan

En kabinväska är en av de mest populära väskorna på resan. Det är ett mycket bra väskval till weekendresan eller affärsresan. Här får du plats med det allra nödvändigaste och den är dessutom smidig att rulla.

Handväskan på weekendresan

En handväska är inte alltid nödvändig på resan, men det kan faktiskt vara praktiskt för att förvara plånbok, mobiltelefon, pass och andra värdesaker. Framför allt på weekendresan kan handväskan komma väl till pass.